Ledige stillinger i Tingvoll kommune:

Nå har vi mange spennende ledige stillinger i Tingvoll kommune: Avdelingsleder PU-tjenesten, fagarbeider / assistent i skole, miljøterapeut habilitering, helsefagarbeider heldøgnstjeneste, sykepleier, vernepleier, støttepedagog og lærer.

Har du lyst til å være med på å utgjøre en forskjell? Les mer og søk her:

Ledige stillinger

Odd- Arild Bugge har nå signert arbeidsavtalen som rådmann i Tingvoll. Han tiltrer stillinga 1. oktober 2018.

Husk at Tingvoll ikke lengre har egen skatteoppkrever.

(Selv om telefonnummeret står på skatteoppgjøret)

Gjelder saken innbetaling av skatt eller at du ikke har fått til gode beløp  på konto, ta kontakt med Nordmøre Kemnerkontor på 71 57 40 00.

Gjelder saken selve skatteberegningen, så ta kontakt med Skatteetaten på 800 80 000.

Se også disse linkene:

Formannskapet vedtok i møte 5. juni å sende revidert Trafikksikkerhetsplan 2018-2022 på høring og at planen legges ut til offentlig ettersyn.

Tingvoll kommune lanserer i disse dager ny løsning for fakturadistribusjon til våre kunder. Målet er klart: mindre papir – mer digitalt!

Økokommunen Tingvoll søker rådmann

Tingvoll kommune er i prosess med å ansette ny rådmann. Søknadsfristen på stillingen gikk ut 31.05.18.

Varmen og tørken de siste dagene har ført til et unormalt stort vannforbruk. På grunn av stor bevegelse i vannrørene kan enkelte områder oppleve å få brunt vann i kranen. Kommunen oppfordrer derfor abonnenter til Indre Tingvoll vassverk om å unngå unødvendig og overdreven vanning. Vannforsyningen følges tett opp og det kan bli nødvendig å innføre vanningsforbud dersom vannforbruket ikke går ned.

Årets Stikk UT!-turerFørste mai starter årets Stikk UT!-sesong, nedenfor ser du alle turene i Tingvoll kommune. Det trykte Stikk UT!-kartet sendes til alle husstander i løpet av uke 17. Om du ikke får det i posten, kan du hente det på servicekontoret i kommunen.

Vinner NM i lunsj 17_18_ Foodforce Tingvoll_ fotokred_ NM i lunsj

Laget Foodforce fra Tingvoll er årets favoritt blant fagjury og publikum!

Tingvoll kommunestyre vedtok i møte 12. april å egengodkjenne detaljplan for Aspbukta.

Det er 3 ukers klagefrist på vedtaket.

Eventuell klage sendes Tingvoll kommune, 6630 Tingvoll eller på e-post til postmottak@tingvoll.kommune.no