Statens vegvesen og Tingvoll kommune har gleden av å invitere til offisiell åpning av rv. 70 Tingvoll–Meisingset lørdag 24. august kl. 1300. Markeringa foregår på Meisingset ved bensinstasjonen. Program: Offisiell åpning med blant andre samferdselsminister Jon Georg Dale, underholdning ved Tingvoll musikkorps, Tingvoll kulturskole og Solveig Bergslid, taler og enkel servering

Du blir henvist til parkering på Meisingset. Vi oppfordrer til samkjøring. Arrangementet er åpent for alle.Vel møtt!

Mandag 19.08.2019

Meisingset: 
Alle barn starter 9.00

Straumsnes og Tingvoll:
1. trinn starter kl 9.00 og 2.-10. starter kl 8.30

Velkommen til skolestart

Velgere som har behov, kan be kommunen om å få stemme hjemmefra.

Den som skal stemme ved kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 må stå oppført i manntallet. Tingvoll kommune legger ut manntallet til offentlig ettersyn fra 12. juli til og med valgdagen 9. september.

Les hele saken her

Brøyting og strøing av kommunale veger i vintersesongen 19/20 til og med 23/24, er nå publisert på doffin.no

Velgere som oppholder seg innenriks og som ikke kan avgi stemme i perioden for ordinær forhåndsstemmegivning eller på valgtinget, kan henvende seg til kommunen og avgi stemme fra 1. juli og frem til forhåndsstemmegivningen starter 10. august i valgåret.

Denne uka har det vært mye graveaktivitet ved Tingvoll kirke og prestegården. 

Friluftsskolen i Tingvoll inviterer også i sommer til ei superuke ute i det fri i Tingvollnaturen. Det blir garantert gøy og garantert lærerikt. Vi skal nyte friluftslivet og lære mye nyttige om det å være ute i naturen. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom. Meld deg på her og bli med da vel! 
Påmelding