Nyansatte ved helsestasjonen

Livsmestringsfag: En Inspirerende dag med fokus på fysisk og psykisk helse for flyktninger i Tingvoll kommune

Torsdag deltok engasjerte deltakere fra ulike land og kulturer på Livsmestringsfaget, en integrert del av Introduksjonsprogrammet for flyktninger i Tingvoll kommune. Målet med dette faget er å utruste hver enkelt deltaker med kunnskap og ferdigheter som legger grunnlaget for en vellykket tilpasning til det nye landet og samtidig gjøre dem til ressurser for seg selv, familien og lokalsamfunnet.

392 turmål i vinterens Stikk UT!

15.desember braker det løs med en ny vintersesong for Stikk UT! der du kan velge mellom 159 skiturer og 233 fotturer.  -Ta deg en tur ut og opplev det fine lyset, stjernehimmel, vinterværet og fint skiføre. Inviter gjerne med deg en turvenn. Det gjør godt for kropp og sjel! oppfordrer Liv Synnøve Hoel i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Hilde Ellingsæter i Sunnmøre friluftsråd som er ansvarlige for Stikk UT!. 

Linn Dahlen Hultgren konstituert helsesykepleier på plass

Linn kommer fra Kristiansund, og har jobbet som sykepleier i over 15 år.  Hun har jobbet her i Tingvoll kommune i en og halv måned. To dager i uka er hun på Straumsnes barne- og ungdomsskole, og en dag i uka på Tingvoll videregående skole. Privat går mye av tiden til Linn med til familie og turer med kortreist lykke i nærområdet. Vi ønsker Linn velkommen på laget og lykke til i jobben!

Flyktningtjenesten trenger fortsatt flere boliger.

Vi setter stor pris på å bli kontaktet av eiere av hus og leiligheter som ønsker å hjelpe oss med å løfte bosettingen av flere flyktninger i 2024. Kontakt person er: Boligansvarlig: Helga Bråten, tlf nr. 90092622

StikkUt krus og skåler har kommet til servicekontoret

Nå kan du hente StikkUt skåler og krus som du har bestilt på servicekontoret. Vi har åpent hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Velkommen!

Interkommunal legevakt har flyttet til Løkkemyra i Kristiansund

Interkommunal legevakt for Kristiansund, Gjemnes, Tingvoll og Averøy er nå plassert i Bytesteinen 3 ved det gamle Ellobygget på Løkkemyra i Kristiansund fra og med 4.desember 2023.    Her finner du mer informasjon om legevakt.  

Flyktningtjenesten trenger fortsatt flere boliger.

Vi setter stor pris på å bli kontaktet av eiere av hus og leiligheter som ønsker å hjelpe oss med å løfte bosettingen av flere flyktninger i 2024. Kontakt person er: Boligansvarlig: Helga Bråten, tlf nr. 90092622

Offentlig ettersyn av handlings- og økonomiplan 2024-2027 med budsjett for 2024

Formannskapets innstilling til kommunestyret legges ut til offentlig ettersyn i perioden 16. november - 4. desember 2023.

Viktig informasjon fra Tingvoll legesenter

Viktig informasjon for uke 48 og 49: Vi har redusert kapasitet på legesenteret i uke 48 og 49. Av den grunn kan vi kun ha konsultasjoner som gjelder øyeblikkelig hjelp disse ukene. Vi kan også kun fornye resepter som ikke kan vente.