Vinner NM i lunsj 17_18_ Foodforce Tingvoll_ fotokred_ NM i lunsj

Laget Foodforce fra Tingvoll er årets favoritt blant fagjury og publikum!

Tingvoll kommunestyre vedtok i møte 12. april å egengodkjenne detaljplan for Aspbukta.

Det er 3 ukers klagefrist på vedtaket.

Eventuell klage sendes Tingvoll kommune, 6630 Tingvoll eller på e-post til postmottak@tingvoll.kommune.no

Tingvoll kommunestyre vedtok i møte 12. april å egengodkjenne detaljplan for Einset Nord industriområde.

Det er 3 ukers klagefrist på vedtaket.

Har du husket å registrere brønnen din?

Hvis du deler brønn med en eller flere skal den registreres.

Alle vannforsyningssystem skal være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder både større vannforsyningssystem, og de som er veldig små. Alle som produserer under 10 m3 drikkevann i døgnet kan benytte et forenklet registreringsskjema. Eksempler på vannforsyningssystem som kan benytte det forenklede skjemaet kan være en brønn som forsyner 15 hytter, eller en brønn som forsyner to boliger med drikkevann. Mer informasjon, og lenke til registreringsskjemaet, finnes på mattilsynet.no.

Tingvoll formannskap vedtok på siste møte den 30.01.18 avtalen med Nordmøre Kemnerkontor om å at de overtar Skatteoppkreverfunksjonen fra 01.02.18.

Kontaktinformasjon til Nordmøre Kemnerkontor finner dere her: http://www.kristiansund.kommune.no/tjenester/skatt-og-avgift/

Telefon sentralbord: 71 57 40 00

Kemner: Nils Birger Sagvik

Differensiering av gebyr og innføring av «miljøstasjonkort»

Fra 1. januar 2018 innfører Tingvoll kommune differensiering av gebyr for levering av grovavfall ved kommunens to miljøstasjoner, Øydegard Miljøstasjon og Tingvollvågen miljøstasjon.

Våre abonnenter (private husholdninger) får beste pris, mens andre kunder (inkl. næringskunder) må betale vesentlig mer for avfallslevering ved miljøstasjonene.

Alle våre abonnenter – både fastboende og eiere av fritidsboliger – vil om ikke lenge motta et informasjonsskriv og «Miljøstasjonkortet» i postkassen. Dette kortet tilhører eiendommen.

Avtalenummeret som er knyttet til Gnr/bnr er igjen koblet mot en unik kortID.