Den som skal stemme ved kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 må stå oppført i manntallet. Tingvoll kommune legger ut manntallet til offentlig ettersyn fra 12. juli til og med valgdagen 9. september.

Les hele saken her

IMG_E0737

Brøyting og strøing av kommunale veger i vintersesongen 19/20 til og med 23/24 er nå klar og vil bli publisert på Doffin.no i løpet av kort tid.

Velgere som oppholder seg innenriks og som ikke kan avgi stemme i perioden for ordinær forhåndsstemmegivning eller på valgtinget, kan henvende seg til kommunen og avgi stemme fra 1. juli og frem til forhåndsstemmegivningen starter 10. august i valgåret.

Denne uka har det vært mye graveaktivitet ved Tingvoll kirke og prestegården.

Friluftsskolen i Tingvoll inviterer også i sommer til ei superuke ute i det fri i Tingvollnaturen. Det blir garantert gøy og garantert lærerikt. Vi skal nyte friluftslivet og lære mye nyttige om det å være ute i naturen. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom. Meld deg på her og bli med da vel!

Tingvoll valgstyre har i møte 28.05.2019 godkjent valglistene. Se dem her.

P4010034

Har du lyst å lære deg et eller flere instrumenter, dans eller kanskje synge og spille i teater? Søknadsfrist for kulturskolen er 01.06.19. Søk her

I Norge er det et generelt bålforbud fra 15. april til 15. september. Vi minner om at det i denne perioden er det forbudt å tenne opp bål og grill (også engangsgrill) i eller i nærheten av skog, kystområder og annen utmark (utmark er det meste av innsjøer og vann, strender, myr, skog og fjell i Norge).