Ombygging av Tingvollvågen miljøstasjon

Miljøstasjon (gammel) - Klikk for stort bilde

Ferdigstillelse av Tingvollvågen miljøstasjon er dessverre noe forsinket.

Stasjonen vil åpnes igjen onsdag 2. mai, til tross for at det gjenstår noe arbeider som oppussing og asfaltering.

Ikke noe av dette vil være til hinder for publikum og levering av avfall.

Økokommunen Tingvoll søker rådmann

Tingvoll kommune er i prosess med å ansette ny rådmann. Søknadsfristen på stillingen gikk ut 31.05.18.

Varmen og tørken de siste dagene har ført til et unormalt stort vannforbruk. På grunn av stor bevegelse i vannrørene kan enkelte områder oppleve å få brunt vann i kranen. Kommunen oppfordrer derfor abonnenter til Indre Tingvoll vassverk om å unngå unødvendig og overdreven vanning. Vannforsyningen følges tett opp og det kan bli nødvendig å innføre vanningsforbud dersom vannforbruket ikke går ned.

Jaron Prosjekt AS varsler oppstart av en planendring i detaljplan for Jåviktoppen boligfelt i Aspa.

røde kors

Tingvoll Røde Kors inviterer til gratis førstehjelpskurs på Straumsnes, Tingvoll og Meisingset.

KURSDATOER:  TORSDAG  3. mai         kl 18.00 - 21.00    STRAUMSNES

MANDAG   7. mai                 "            "      TINGVOLL SENTRUM

MANDAG 14. mai                 "            "      MEISINGSET

Årets Stikk UT!-turerFørste mai starter årets Stikk UT!-sesong, nedenfor ser du alle turene i Tingvoll kommune. Det trykte Stikk UT!-kartet sendes til alle husstander i løpet av uke 17. Om du ikke får det i posten, kan du hente det på servicekontoret i kommunen.

Vinner NM i lunsj 17_18_ Foodforce Tingvoll_ fotokred_ NM i lunsj

Laget Foodforce fra Tingvoll er årets favoritt blant fagjury og publikum!

Tingvoll kommunestyre vedtok i møte 12. april å egengodkjenne detaljplan for Aspbukta.

Det er 3 ukers klagefrist på vedtaket.

Eventuell klage sendes Tingvoll kommune, 6630 Tingvoll eller på e-post til postmottak@tingvoll.kommune.no

Tingvoll kommunestyre vedtok i møte 12. april å egengodkjenne detaljplan for Einset Nord industriområde.

Det er 3 ukers klagefrist på vedtaket.