Velkommen til innbyggermøte om fremtidens helse- og omsorgstjenester

Helse- og omsorgstjenestene i Tingvoll i samarbeid med pensjonistlagene i Straumsnes og Tingvoll inviterer til et åpent innbyggermøte torsdag 30. mai kl. 18.00 - 20.00 På Leite.

Ledige stillinger som NAV-veiledere

NAV-veilederne jobber helhetlig innenfor et bredt spekter av oppgaver på tvers av kommunegrensene. Du må kunne jobbe selvstendig, målrettet og strukturert med egen brukerportefølje, i tråd med virksomhetsplan og øvrige styringssignal.  Les mer og søk på stillingene her.  

Det er påvist MRSA(gule stafylokokker) på sykehjemmet i Tingvoll.

Utbruddet vil håndteres i tråd med nasjonale retningslinjer, mht. smitteoppsporing og eventuell behandling.    De fleste personer som har MRSA er bare bærere av bakterien og blir ikke syke. Det at en person er bærer, betyr at bakteriene er på kroppen uten at det merkes, og skaper vanligvis ingen problemer og behandles ikke. Mvh Thomas A Bulling  Kommuneoverlege  Waheed Pasha  Sykehjemslege/tilsynslege

Kom med innspill til kartleggingen av friluftslivsområder

Tingvoll kommune har gjennomført en kartlegging av friluftslivsområder i kommunen og nå ønsker vi innspill fra kommunens innbyggere. Dette er ikke en høring og kartleggingen skal foreløpig ikke brukes til annet enn å danne et godt kunnskapsgrunnlag. 

Ny driftsleder på plass hos Næring plan og teknisk

1. mai braker det løs – her er årets Stikk UT!-turmål

Med hele 572 turmål i vår region er årets Stikk UT!-sesong større enn noen gang. Stikk UT!-appen kommer i ny forbedret versjon, og for første gang kan du også gå til Stikk UT!-turmål andre steder i landet.

Låtskriver og musiker Per Aarsund mottok Kulturprisen 2024

Ordfører Ingrid Waagen delte ut prisen mot slutten av konserten “Fields Of Time” – til minne om og en hyllest av musiker Helge Vikan. Konserten fant sted i Straumsnes kyrkje 27. april 2024. 

Informasjonsdag om Helseplattformen

Hvilke anlegg trenger vi i Tingvoll kommune?

I rulleringen av Tingvoll kommunens temaplan for idrett og fysisk aktivitet inviterer vi frivillige lag og foreninger til å melde inn anlegg de ønsker å realisere i planperioden eller på et senere tidspunkt. 

Programmet for Kulturvekkå 2024 er klart!

Hvilke arrangement skal du delta på? Det er rundt 30 arrangement i årets program!