Nye nettsider til innbyggerne

Velkommen til våre nye nettsider.

20170205_123814 - Klikk for stort bilde20170205_123814

Vi har arbeidet lenge med disse sidene, og vi håper du liker sidene og finner de brukervennlige. Det er alltid en spenning med å lansere noe nytt. Endelig er vi der! En gruppe på  på syv personer fra forskjellige virksomheter har hatt hovedansvaret. De har rett og slett gjort en kjempejobb!  

Ta deg en rundtur på nettsidene og bli kjent med den nye nettportalen til Tingvoll kommune. Legg merke til at mange skjemaer nå er samlet på forsiden. Etter hvert blir mange skjemaer elektroniske. Dette vil forenkle kontakt med kommunen for deg som innbygger.  Kontaktopplysninger for virksomheter er også lett tilgjengelig på forsiden. Sjekk også ut søkefeltet på forsiden. Vi har arbeidet mye med søkeord for at det skal bli enklere å navigere på sidene. Vi vil jobbe kontinuerlig med å videreutvikle og oppdatere sidene.  

Mange av de nye sakene som kommer blir også publisert på Tingvoll kommunes Facebookside slik at du som innbygger skal bli oppmerksom på nye ting som er relevant for akkurat deg. For våre saksbehandlere er det alltid en fordel at du på forhånd har satt deg godt inn i oppgaver du ønsker løst. På våre nettsider kan du finne mange av svarene. God fornøyelse!