Fritidsfiske

Tingvoll har mange muligheter innen fiske. Både i Tingvollfjorden og ferskvann rundt om i kommunen.

Fjordfiske

Fjordfiske er en populær rekreasjonsaktivitet og fritidssyssel her til lands. Det er mye god mat, og spennende arter man kan finne i fjorden. Likevel er det noen føringer som ligger i bunn for at alle skal få glede av dette, i tillegg til at man tar vare på naturen.

Det er ikke tillatt å fiske etter laks eller sjøørret fra land eller båt i perioden 1. mars-30. april.

Ferskvannsfiske

I Tingvoll kommune er det veldig mange ferskvann som man kan fiske i. Hovedsakelig er det da ørret og røye som man kan få mest av. Mange av vannene er privateid, men grunneierne har inngått et samarbeid til glede for lokalsamfunnet. 

Fiskekart ferskvann Tingvoll (PDF, 814 kB) Tingvoll grunneierlag sitt område fra Gylfjellet til kommunegrense Sunndal. For Hanemsvatnet, Hafstadvatnet og Myravatnet er det eget fiskekort som selges ved bensinstasjonen / Matkroken på Meisingset.

Fiskekort, kart over tillatte fiskevann, føringer og fiskeredskaper fås kjøpt av Lars Erling Koksvik  telefon 92614733 eller hos servicekontoret i kommunehuset. Fiskekortet får du ved å betale årskort ved å sende kroner 100 over Vipps til 92614733. Husk å merke betalingen fiskekort.

Jaktkort småvilt

For å kjøpe jaktkort på småvilt må du ha registrert bostedsadresse i Tingvoll kommune.

Jaktkort småvilt får du kjøpt hos Lars Erling Koksvik på telefon 92614733, eller hos servicekontoret.

Jaktkart småvilt Tingvoll grunneierlag (PDF, 2 MB)

Du betaler årskort ved å sende 500 kroner over Vipps til 92614733. Husk å merke betalingen jaktkort.