Trygghetssirkelen - for foreldre

Oline Kaenstrøm en av kursholderne i trygghetssirkelen - Klikk for stort bildeOline Kanestrøm en av kursholderne i trygghetssirkelen

De fleste foreldre vil i perioder oppleve følelsen av å ikke strekke til. To-åringen tramper i gulvet og roper tilsynelatende uten grunn. Tre-åringen vrir seg på gulvet i protest og du lurer på om du skal gi en klem, gi etter eller sette grenser. Du er ikke alene om å være usikker! De aller fleste foreldre opplever utfordrende perioder gjennom barnas oppvekst, der de føler på sinne, fortvilelse eller maktesløshet.

Da er det så fint at Tingvoll kommune tilbyr kurs i trygghetssirkelen, som kan bidra til å støtte og veilede foreldre, i den utfordrende jobben det faktisk er å være forelder. Les mer om kurset og påmelding til Trygghetssirkelen her. (PDF, 140 kB) På bildet ovenfor ser du Oline Kanestrøm, som sammen med Jeanette Wilhelmsen og Ann Kristin Bergslid Rolland holder kursene.

Første oppstart pappagruppe blir medio september, neste i november. Grupper for førstegangsforeldre fra slutten av august. Oline Kanestrøm har pappagruppene, og Ann Kristin Bergslid Rolland har de andre gruppene.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!