Friluftsskolen i Tingvoll blir en del av Friidrettsuka i uke 33

Tingvoll IL inviterer barn og unge sommeren 2023 til å delta på ulike sommeraktiviteter. Gjester som ikke bor i Tingvoll kommune er også velkomne til å delta.

I uke 33, 14.-18. august, er det duket for Friidrettsuka som vi i år kombinerer med Friluftsskolen! Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, i samarbeid med lokale ildsjeler, står for innholdet onsdag 16. og torsdag 17. august i Friidrettsuka. Mandag og tirsdag samt fredag blir det fokus på friidrett, i regi av Tingvoll IL Friidrett og Tingvoll friidrettsklubb. 

Det blir med andre ord en uke med varierte og spennende aktiviteter som vil passe for mange.

Og Friidrettsuka i 2023 vil dermed bestå av både friidrett og friluftsliv, lek og moro. Det blir aktivitet fra kl. 10.00 til 15.00 mandag til fredag.

Deltakere i 1.-7. klasse inviteres til å være med på Friidrettsuka med innslag av friluftsliv. Deltakeravgiften er 1.000 kr. per barn, og 700 kr. for søsken, per andre barn.

Vi ønsker at alle som har lyst skal kunne delta. Ta kontakt med skolehelsetjenesten ved Lise Ingrid Bråttvik, tlf. 46 83 04 25 dersom du vil høre om alternativene vi tilbyr når det gjelder deltakeravgift.

Send inn påmelding med navn, fødselsår og kontaktperson (telefonnummer) til Bjørn Rolland: bjorn.rolland@mrfylke.no