Eiendomsinformasjon og kart

Kart

Enkelt

Raskt innsyn i kart som passer de fleste, også nettbrett og mobil. Du kan zoome inn i kartet eller søke på adresser, stedsnavn eller gards- og bruksnummer og velge ulike bakgrunnskart, for eksempel flyfoto. Du kan også velge ulike kartlag som kommuneplan, reguleringsplan, eiendomskart eller byggesaker. Det kan lages illustrasjoner og tas utskrift til for eksempel situasjonsplan i en byggesøknad.

  

Avansert

Best egnet for PC. Du kan søke på adresser, stedsnavn eller gards- og bruksnummer og velge ulike bakgrunnskart, for eksempel flyfoto.

Her er det også avansert tegnefunksjon slik at du kan lage dine egne illustrasjoner i kartet og ta utskrift.

 

Kart fra andre

 

Bestille eiendomsinformasjon

Har du behov for eiendomsinformasjon i forbindelse med kjøp og salg av eiendom kan du bestille opplysninger gjennom betalingstjenestene til:

 

Søk i historiske dokument

Kontaktinformasjon

May Kristin Vassli
Plan- og byggesaksbehandler
E-post

Vi har faste tider for hjelp til bygge- og delingssøknader. Dagene vi har satt av er mandag, tirsdag og torsdag mellom 09.00 og 12.00. Utover dette, må møter med byggesaksbehandlerne avtales på forhånd. Det er en stor fordel om du forbereder deg litt til møtet. Sjekk ut om du trenger nabovarsel, fyll ut skjema der du klarer det og så videre, da vil saksgangen gå smidigere. Om du ringer saksbehandlere er det lurt å ha gårds- og bruksnummer klart.