Godt nyttår og velkommen til vinter/vårsesong i svømmehallen. Vi åpner i dag og holder åpent frem til 14.april.

Åpningstider for publikumsbading:
Tirsdager og torsdager kl. 17.00-20.00
Rolig svømmetime kl. 19.00-20.00.

Billettpriser:
Barn kr. 30;
Voksne kr. 75;

Klippekort kr. 450;
Voksne 12 klipp/barn og unge under 19 år 24 klipp.

Tingvoll svømmehall er en god arena for fysisk aktivitet og et bidrag til gode mosjonsvaner for alle i alle aldre. Ved å delta i mosjonskampanjen «Svøm langt» kan du i tillegg til helsegevinstene vinne en tur til Kos. Kampanjen varer fra 1, januar til 31. mars.

Målet med kampanjen er å få flest mulig voksne til å svømme 10.000 meter og barn (13 år og yngre) til å svømme 2500 meter eller mer i løpet av kampanjeperioden. Deltakerne bestemmer selv hvor langt, hvor ofte og når de ønsker å svømme.

Gå inn på www.svomlangt.no . Her kan du opprette din egen profil.

DSC_0086

Ordfører Milly Bente Nørsett stod for den offisielle åpningen med snorklippingen. Hele prosjektet har en kostnadsramme på nærmere 12 millioner kroner. Trafikkløsningen vil bli til stor nytte for de næringsdrivende i området med bedre avkjøring og parkeringsmuligheter. Liv Smedsrud fra A.Haugen varmet de fremmøtte med gløgg! Det er en god start på de nye mulighetene som området nå får. Anlegget består av nytt kryss mellom Rv 70 og Honnhammervegen, ny busslomme på Rv 70, nye parkeringsplasser, avkjørsler og tekniske installasjoner.Tingvoll kommune vil gjerne takke ansatte og samarbeidspartnere som har jobbet med prosjektet.

Differensiering av gebyr og innføring av «miljøstasjonkort»

Fra 1. januar 2018 innfører Tingvoll kommune differensiering av gebyr for levering av grovavfall ved kommunens to miljøstasjoner, Øydegard Miljøstasjon og Tingvollvågen miljøstasjon.

Våre abonnenter (private husholdninger) får beste pris, mens andre kunder (inkl. næringskunder) må betale vesentlig mer for avfallslevering ved miljøstasjonene.

Alle våre abonnenter – både fastboende og eiere av fritidsboliger – vil om ikke lenge motta et informasjonsskriv og «Miljøstasjonkortet» i postkassen. Dette kortet tilhører eiendommen.

Avtalenummeret som er knyttet til Gnr/bnr er igjen koblet mot en unik kortID.