Ingrid Waagen ordfører i Tingvoll kommune, og varaordfører er Roger Bach

Ordfører Ingrid Waagen Tingvoll kommune Amanda Waage - Red army

Ordføreren i Tingvoll

Ingrid Waagen ordfører i Tingvoll

Ordfører Ingrid Waagen (SP) ble født i 1991, og er oppvokst i Torjulvågen i Tingvoll kommune sammen med mor, far, 2 søstre og 4 besteforeldre. Ingrid er oppvokst på gården der Tingvollost blir produsert og har i hele barndommen likt å hjelpe til.

 Ingrid har alltid vært glad i bygda si, og gikk på Studiespesialisering på Tingvoll videregåande skole.

 Deretter gikk turen til Volda for å gå Sosionom-utdanning, før hun gikk master i Sosial- og velferdsfag på Lillehammer. Etter endt utdanning fikk Ingrid seg jobb i barneverntjenesten i Surnadal, der hun jobba helt til hun ble ordfører høsten 2019.

 I 2017 kjøpte Ingrid seg et småbruk i Torjulvågen, bare noen steinkast unna hjemgården hennes. Hun bor der sammen med samboer Bård, datteren Marie, to hunder og 6 geiter.

 På fritida liker Ingrid å være sammen med familie og venner, samt å ta seg en fjelltur, enten til fots eller på ski. I tillegg liker hun å ha diverse prosjekt, som for eksempel oppussing og hagearbeid.

Ingrid starta sitt politiske engasjement med spørsmål om skolenedleggelse i Torjulvågen. Ingrid var 11 år gammel og satt på tilskuerbenken på kommunestyremøte.

 Ingrid meldte seg inn i Senterungdommen når hun var 20 år og ble etter kort tid styremedlem i Møre og Romsdal Senterungdom, før hun ble politisk nestleder. Etter hvert ble Ingrid lokallagsleder i Tingvoll Senterparti og var det fram til høsten 2019.

 Ingrid ble valgt inn i kommunestyret i Tingvoll i 2015 og satt samtidig i formannskap og ungdomsråd. Ved valget 2019 var hun ordførerkandidat. Senterpartiet ble største parti i kommunen og Ingrid ble valgt til ordfører 3. oktober 2019.

 For Ingrid er det spesielt viktig å få flere til å flytte til Tingvoll. For å få til dette må kommunen ha et rikt kulturliv, attraktivt boligmarked, variert arbeidsmarked og gode oppvekst- og levekår.

 Hvis du har innspill eller spørsmål er det bare å ta kontakt.

 Kontaktinformasjon

E-post: ingrid.waagen@tingvoll.kommune.no

Mobil: 95700360

Facebook-side: https://www.facebook.com/ordforeringrid

Varaordfører i Tingvoll Roger Bach

Varaordfører Roger Bach YNWA

                                     

Roger Bach (FRP) ble født i 1969 i Trondheim, flyttet til Tingvoll i 1979. Samboer med Ingrid Mae, har 3 barn, 1 bonus barn og 2 barnebarn. Han er utdannet som Kokk og Stuert, jobbet flere år på fabrikktråler, før han tok over Kroa etter sine foreldre på Tingvoll. Etter drift av kro og kaffe på Tingvoll startet pendlingen ut av kommunen. Først 5 år som direktør på hotellet på Sunndalsøra og nå som direktør på Comfort Hotel Fosna i Kristiansund. Han har vært innom 3 forskjellige hoteller på sine snart 20 år i Kristiansund.

Roger ble tidlig interessert i politikk og ble som mange andre på 80 tallet medlem av AUF. Han kom inn i FRP rett etter oppstart av lokallaget i 2000, der han nå har vært lokallagsleder i over 15 år. Roger er klar for sin 7 periode i kommunestyret og sin 2 i Fylkespolitikken.


Av viktige saker kan han nevne personalpolitikk i egen kommune, revitalisering av sentrumsplan med planlegging av kommunale og private bygg.

På fritiden er Roger glad i å reise, eller så finner dere han på sin Harley Davidson eller i sin amerikanske Mustang. Han er også en fast gjenganger på fjellet «Norskå». 

Han gleder seg nå til jobben som Varaordfører og til samarbeidet med Ingrid på ordfører kontoret.
Skulle innbyggerne ha noe på hjertet, er de velkomne til å kontakte Roger.

roger.bach@tingvoll.kommune.no

Telefon: 922 47 343

Artikkelliste