Om kulturskolen

Lurer du litt på hvem som jobber på Kulturskolen, eller hva de faktisk underviser i? Tatt en titt under.

 

Stig Johansen

Piano, gitar, band trekkspill og musikkteknologi

Stig er utdannet faglærer i musikk ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Han har lang erfaring som musiker i ulike band-konstellasjoner innenfor pop og rock.. I permisjon skoleåret 2023/ 2024.
stig.johansen@tingvoll.kommune.no

 

Tomine Gyldenskog

Sang og instrument

Tomine er allsidig og er utdannet som kulturskolelærer i fagene sang, trommer og andre instrumenter. Hun har bachelor fra Høyskolen Innlandet. I tillegg arbeider hun med musikkteknologi. Tomine gir opplæring i gehørspilling, notekunnskap og spillteknikker. 

Tlf. 984 33 807

tomine.gyldeskog@tingvoll.kommune.no

 

Freddy Bolsø

Trommer

Freddy Bolsø begynte selv på musikkskolen, for 32 år siden. Han har spilt med mange band og artister gjennom årene, som for eksempel Tre Små Kinesere, Elg, Kurt Nilsen, Ida Jenshus. Freddy behersker forskjellige musikkstiler, og har erfaring på de fleste områder i musikkbransjen.
Han har også undervist en del tidligere, både privat og ved Kristiansund kulturskole, Trondheim kulturskole og Sunndal kulturskole.

freddybolsoe@hotmail.com

 

Anne Stine Sæther

Dans

Anne Stine er utdannet fra Bårdar Akademiet 2003-2006. Har undervist dans siden 2006. Underviser i forskjellige stilarter: klassisk ballett, jazz, moderne og stepping.

Har vært ansatt hos Operaen i Kristiansund siden 2009, hvor hun jobber som både danselærer og danser.

annestinebs@gmail.com

 

Christin Løkke

Kunstverksted/visuell kunst

Christin tar for tiden mastergrad i design, kunst og håndverk ved universitetet Sørøst Norge. Hun er utøvende kunstner og adjunkt med tilleggsutdanning. Christin underviser i kunstverksted med fokus på leire, skulptur og billedkunst.

Email: christin.lokke@tingvoll.kommune.no

*Undervisningssteder

*Meisingset oppvekstsenter

*Straumsnes barne- og ungdomsskole

*Tingvoll barne- og ungdomsskole

*Tingvoll bibliotek