Om kulturskolen

Lurer du litt på hvem som jobber på Kulturskolen, eller hva de faktisk underviser i? Tatt en titt under.

Rune J Eide

Kulturskolerektor, korps og messinginstrumenter

Rune har mastergrad i kulturstudier fra USN og en bachelorgrad i musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole med jazz-trompet som hovedinstrument. Han har jobbet som musiker i mange ulike sammenhenger innenfor jazz-, pop- og underholdningsbransjen. Rune har også lang erfaring som dirigent og pedagog fra skolekorps til høgskolenivå. 

Rune.jostein.eide@tingvoll.kommune.no

 

Stig Johansen

Piano, gitar, band trekkspill og musikkteknologi

Stig er utdannet faglærer i musikk ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Han har lang erfaring som musiker i ulike band-konstellasjoner innenfor pop og rock.


stig.johansen@tingvoll.kommune.no

Rannveig Eikrem Jensen

Sang og tverrfløyte

Rannveig har mastergrad i musikkvitenskap fra institutt for musikk på NTNU i Trondheim med klassisk fløyte som hovedinstrument. I utdanningen inngår også emner som korledelse, dirigering og vokalimprovisasjon og i mastergraden fordypet hun seg i vokal folkemusikk. Rannveig har dirigert flere ulike typer kor i 12 år og har i senere år tatt kurs i Complete Vocal Technique i København for å videreutvikle sangteknisk kunnskap.

rannveig.eikrem.jensen@tingvoll.kommune.no

 

Dimitri Kumanov

Gitar, bass, piano og sang

Dimitri har universitetsutdanning i musikkpedagogikk fra Bulgaria med sang som hovedinstrument, og har over 20 års undervisningserfaring i Norge. I tillegg til jobben i Tingvoll kulturskole, har Dimitri også elever i Kristiansund.

Dimitri.Kumanov@tingvoll.kommune.no

Odd Sonntag

Fiolin

Odd kommer fra Borlänge i Sverige, men tok det meste av sin fiolinutdanning ved NTNU i Trondheim. I dag jobber han i tillegg til å undervise i Tingvoll kulturskole, som fiolinist ved Operaens Sinfonietta i Kristiansund. I hans undervisning er gehørbasert undervisning sentralt, og undervisningsrepertoaret rommer alt fra folkemusikk til Bach og Dylan.

oddsonntag@gmail.com

 

Freddy Bolsø

Trommer

Freddy Bolsø begynte selv på musikkskolen, for 32 år siden. Han har spilt med mange band og artister gjennom årene, som feks Tre Små Kinesere, Elg, Kurt Nilsen, Ida Jenshus. Freddy behersker forskjellige musikkstiler, og har erfaring på de fleste områder i musikkbransjen.
Han har også undervist en del tidligere, både privat og ved Kristiansund kulturskole, Trondheim kulturskole og Sunndal kulturskole.

freddybolsoe@hotmail.com

 

Anne Stine Sæther

Dans

Anne Stine er utdannet fra Bårdar Akademiet 2003-2006. Har undervist dans siden 2006. Underviser i forskjellige stilarter: klassisk ballett, jazz, moderne og stepping.

Har vært ansatt hos Operaen i Kristiansund siden 2009, hvor hun jobber som både danselærer og danser.

annestinebs@gmail.com

 

Unn Catodotter Fyllingsnes

Teater og skapende skriving

Unn er utdanna ved forfattarstudiet ved Universitet i Tromsø og har skodespelarutdanning frå TITAN Teaterakademi i Oslo. Ho skriv tekstar for magasin og aviser, og ho har reist på turné som skodespelar i Den Kulturelle Skulesekken. Ho arbeider også som omsetjar og omset mellom anna teaterstykke og seriar for NRK Barne-TV.

unncafy@gmail.com

 

*Undervisningssteder

*Meisingset oppvekstsenter

*Straumsnes barne- og ungdsomsskole

*Tingvoll barne- og ungdsomsskole

*Tingvoll bibliotek

Kontaktinformasjon

Rune Jostein Eide
Kulturskolerektor. Lærer -messing og korps
E-post
Mobil 941 64 945
Stig Johansen
Lærer - Piano, gitar, trekkspill og musikkteknologi
E-post
Mobil 948 79 692
Dimitri Kumanov
Lærer - Gitar, bass og sang
E-post
Mobil 905 47 951
Rannveig Eikrem Jensen
Lærer - sang
E-post
Mobil 990 34 203
Freddy Bolsø
Lærer - Trommer
E-post
Mobil 989 98 136
Anne Stine Sæther
Lærer - Dans
E-post
Mobil 930 66 076
Unn C. Fyllingsnes
Lærer - Teater
E-post
Mobil 979 71 211
Odd Sonntag
Lærer - Fiolin
E-post
Mobil 979 33 975