Status vaksinering 21.07.2021

«Vi vaksinerer nå aldersgruppen 25 til 39 år.

Vi er midt i ferietida og vi vet at det kan være vanskelig å skulle prioritere vaksinering. Men på grunn av at det er nå vi har vaksiner til 1. dose tilgjengelig, ber vi i om at vaksinering prioriteres foran ferieplaner.

Hvis noen takker nei til 1. dose nå i ferietida, kan det ta tid før neste mulighet. Tingvoll kommune kan også risikere å måtte avgi doser til andre kommuner hvis mange sier nei til vaksinering nå i ferietida.

Dersom du er over 40 år eller mellom 18 og 24 år, ber vi deg  å ta kontakt med oss dersom du ikke har mottatt tilbud om vaksine.

Om du tidligere har takket nei til vaksinetilbud, men ønsker vaksine nå, så ber vi deg også om å ta kontakt. Du kontakter oss med en SMS til vaksinetelefonen 469 34 659 om at du ønsker vaksine. Du vil da få tilbakemelding fra oss om tidspunkt for vaksinering.