Mye graveaktivitet ved Tingvoll kirke og prestegården

Denne uka har det vært mye graveaktivitet ved Tingvoll kirke og prestegården.

Rundt kirka skal all plassbelysning utskiftes. Gamle armaturer og stolper fjernes og nye skal oppsettes. Det legges vekt på at ingen armaturer skal gi lysforurensning. Det blir ny belysning rundt menighetshuset, parkeringsplassen, rundt presteboligen/menighetskontoret og gangveien inn mot kirka. Geir Vågen har gravearbeidet og Øra elektro montering av belysningen.

Klikk for stort bildeGravearbeider i forbindelse med ny avløppumpestasjon

Avløpsvannet fra Prestegården og Tingvoll gård samles i en ny pumpestasjon. Nye ledninger kobles til eksisterende ledningsnett og en ny avløpspumpestasjonen skal graves ned. Gravingen foregår med en arkeolog fra fylkeskommunen til stede og Ola Vegar Holmeide graver for kommunen. Kun et par kumlokk og et styreskap vil synes når gravearbeidet er ferdig.