Mange nye muligheter til å delta på UKM 

I år blir UKM litt annerledes enn tidligere i Tingvoll kommune. I stedet for et stort UKM-arrangement blir det flere mindre arenaer i løpet av den siste uken i februar. Det vil bli en UKM-konsert på fritidsklubben, en mulighet for å vise film i forkant av kinofremvisning, og det blir et UKM-arrangement på biblioteket for de uttrykkene som passer i et litt mindre format.  

For de som har ønsker et litt større arrangement, og en større scene, er alle uttrykksformer velkomne til å melde seg på Sunndal sitt UKM-arrangement 6. mars. 

Noe annet som er nytt er at det nå går an å bli nominert til UKM fylkesfestivalen gjennom hele året. Har du for eksempel laget noe i kunst og håndtverk, på 4H, på fritidsklubben, eller fremført noe på skolen, i koret eller på kulturskolen? 

Da kan du sammen med en voksen ta kontakt med kommunens UKM-kontakt, og på den måten bli nominert til fylkesfestivalen. 

Fylkesfestivalen vil i år gå av stabelen i Kristiansund fra 30. april til 3. mai. Også her er det noen endringer i forhold til tidligere år. Alle deltagerne vil på ulike måter få mulighet til å øve og utvikle sitt uttrykk gjennom workshoper og veiledning fra profesjonelle kunstnere.     

Kort sagt:  

Dette blir kjempegøy! Meld deg på! 

www.UKM.no  

 

Klikk for stort bilde