Korona - informasjon fra beredskapsledelsen

Det er ikke registrert smitte i Tingvoll kommune pr. i dag 14. august. Vi har ikke hatt nysmitta i kommunen siden medio mars.

Myndighetene har nå åpna for at alle som vil skal få ta en koronatest. Det er ikke lengre nødvendig med en henvisning fra lege. Du kan ta testen på hverdag eller helg. Testingen på hverdager gjøres fortsatt ved Tingvoll legesenter. Ta kontakt på telefon 71 53 24 50.
Dersom du ønsker å bli testet i løpet av en helg, må du ta kontakt med interkommunal legevakt:

Det er svært viktig at vi nå fortsatt opprettholder smitteverntiltak i hverdagen og følger de enkle og viktigste tiltakene som å holde avstand, vaske hendene, og bli hjemme når man er syk/har symptomer. Myndighetene fraråder nå reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Kriseledelsen i Tingvoll oppfordrer innbyggere til å overholde dette reiserådet. Tenk minimering av smitterisiko når du reiser og ha lav terskel for å teste deg om du skulle få symptomer.

Fortsatt god sommer!