Kommunehuset på Tingvoll er delvis gjennåpnet for publikum

BBesøkende som trenger tjenester fra avdelinger på kommunehuset kan igjen besøke oss, men det må bestilles time hos saksbehandler.

Husk at det er likevel mange tjenester som kan løses uten å besøke oss via personlig oppmøte. Ta kontakt på telefon 71 53 24 00 fra kl. 09 -15 hverdager, eller e-post postmottak@tingvoll.kommune.no for å avtale digitalt møte med oss. Via våre digitale løsninger kan vi veilede deg i mange søknadsprosesser. På denne måten sparer du tid når du skal søke tjenester hos oss.

Ved besøk på kommunehuset: NB! Avtal time på forhånd

Skulle du likevel ha behov for å møte oss på kommunehuset, så må du avtale time med en saksbehandler på den avdelingen du vil besøke. Ring oss på 71 53 24 00 for å avtale time eller direkte til saksbehandler.

Gjelder henvendelsen eiendom er det lurt å ha gards og bruksnummer tilgjengelig når du kontakter oss.

Våre åpningstider for publikum som har avtale er:
Mandager, tirsdager og torsdager fra kl. 09.00 – 12.00

Du må være helt frisk for å møte oss

Mange av oss på kommunehuset ivaretar samfunnskritiske funksjoner. Vi må unngå at det oppstår smitte her hos oss. Du må derfor ikke ha symptomer på forkjølelse når du besøker oss.

Dette gjør du når du kommer på kommunehuset

• Ring oss på 71 53 24 00. Vi kommer og henter ved inngangen til kommunehuset.
  • Vaske og sprite hender når du kommer og når du forlater kommunens lokaler.
  • Alle besøk blir registrert. Vi registrer ditt navn og telefonnummer slik at vi effektivt kan drive smittesporing dersom det blir oppdaget smitte. Informasjonen slettes etter 10 dager.
  • Husk regler om avstand.
  • Post til kommunehuset leveres i grønn postkasse til venstre for inngang.

Vi minner om forebyggende tiltak i tråd med folkehelseinstituttets råd som du kan finne her: