Fotokonkurranse!!!

Vi ønsker oss Tingvollbilder vi kan dele med andre! Du kan vinne flotte premier!

Hovedvinneren får en sykkel med en verdi inntil 5000,- ! Vi trekker fine delpremier fra Tingvoll!

Det eneste du må gjøre for å bli med i trekningen er å dele dine beste bilder fra Tingvoll kommune. Konkurransen avsluttes 31. august, vi kårer flere vinnere hver måned.

Slik blir du med i konkurransen:

• Bruk #mittTingvoll på bilder du publiserer på din Facebookkonto eller i kommentarfeltet under her, og skriv en kort tekst om hvorfor dette er ditt Tingvoll. Bildene må være tatt i Tingvoll kommune. Du kan kun delta med bilder du selv har tatt.
• Tag Tingvoll kommune, (Tingvoll kommune

Andre ting du kanskje lurer på:

• Hvilke bilder kan du delta med: Hva du vil! En utsikt, en tur, en jobb - DITT Tingvoll! Du kan delta med så mange bilder du vil.
• Du har selv ansvar for å sørge for at alle personer på bildet samtykker til at du sender bildet til oss og at vi kan bruke det.
• Ved bilder av barn må foreldrene gi samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.
• Tingvoll kommune forbeholder seg retten til å offentliggjøre bildene i forbindelse med omtale av konkurransen samt bruke de premierte bildene i kommunens egne kommunikasjonskanaler. Eventuelle ønsker om ytterlig bruk avtales direkte med fotografen.

Bildet kan inneholde: en eller flere personer og utendørs - Klikk for stort bilde