Folkemøte – arkitektene viser skisser av «nye" Tingvollvågen

Klikk for stort bilde

Dato: Torsdag 14. februar

Klokkeslett:18-20Sted:

Aulaen på Tingvoll vidaregåande skole

De to arkitektteamene  fra Pir II og Norconsult/Rodeo kommer tilbake til Tingvoll med de første skissene sine!

-Var du på folkemøtet på hotellet i september, da to av de beste arkitektteamene i Norge presenterte seg?  De holder på med det som heter parallelloppdraget i Tingvollvågen. Dette er den første fasen i det treårige tettstedsprosjektet vårt. Målet er at Tingvollvågen skal bli en enda bedre plass å bo for liten og stor, og at vi skal bli mer attraktive for nye innbyggere og besøkende. De to arkitektteamene lager hver sine forslag til hvordan vi kan utvikle oss – nå får vi se de første tankene deres!

I september var de hos oss og lærte masse om Tingvollvågen  - om våre ønsker, drømmer, visjoner, behov og utfordringer. I forkant hadde mange av dere gitt mange tanker og ideer til prosjektledelsen, og mye mer kom  fram mens arkitektene var her – under møtene på dagtid og ikke minst på folkemøtet på kvelden. De var jo også på sykkelbefaring rundt hele Vågen.

Kultursalen på hotellet var fylt til bristepunktet under folkemøtet og ideene flommet! Nå flytter vi oss til aulaen på Tingvoll vidaregåande skole, for å har mer armslag og luft – for vi håper på minst like mange denne gangen

Også denne gangen får vi ung og fjong musikalsk følge, kaffe, frukt og sjokolade!

Velkommen til midtveisseminar i parallelloppdraget i Tingvollvågen!