Drøppingbrygga selges

Klikk for stort bilde

Tingvoll kommune selger Drøppingbrygga, gnr 81, bnr 168. Drøppingbrygga ligger på nabotomta til Tingvoll Fjordhotell sentralt i Tingvollvågen.

Eiendommen har et areal på 247 m2. Bygningen har et areal på ca 70 kvadratmeter grunnflate, i to etasjer. Mot vest grenser eiendommen til sjø. Bygningen er registrert som naust, båthus, sjøbu. Den er bygd i reisverk med enkel bordkledning og bølgeblikktak. Bygningen bærer ellers preg av manglende vedlikehold.

Prisantydning kr. 500 000,-.
Salget vil foregå i form av en budrunde. Interesserte kan få tilsendt et salgsprospekt og ytterligere informasjon om salgsprosessen ved å henvende seg til Tingvoll kommune v/ avdelingsingeniør Per Gunnar Løset, mobil: 943 65 962 e-post: per.gunnar.loset@tingvoll.kommune.no

Det vil bli arrangert visning: onsdag 22. januar kl. 13:00

Kommunedirektøren