17.mai i Tingvoll kommune

Følg 17. Mai i Tingvoll her: https://www.facebook.com/groups/305871397072375

17. mai kan dessverre ikke feires på tradisjonelt vis i år. Det vil bli begrensa med offentlige arrangement som samler mye folk. Ingen offentlige arrangement skal samle mer enn 50 personer og 1 meters avstand må opprettholdes.

På Facebook-gruppen «17. Mai i Tingvoll» vil det bli lagt ut videoer av 17. mai-taler med mer. Ordfører Ingrid Waagen sin digitale 17.mai-tale blir publisert kl 0900. Russepresident Arne Gjørsvik sin digitale 17.mai-tale blir publisert kl 1330. Dette vil bli liggende på Facebook-gruppen, slik at man kan se når man vil.

Straumsnes skolekorps spiller på Matkroken i Kvisvika kl 10.45, på Straumsnes bygdemuseum kl 11.15, på Gyl kl 12.15 og på omsorgsboligene i Straumsnes kl 12.45. Det vil bli rapporter, video og live-stream på Straumsnes skolekorps sin Facebook-side. Skolekorpset stiller med fane, flagg, uniformer og korpsmusikk. Skolekorpset står i ro og spiller, det går an å møte opp for å høre.

Gyl er det oppmøte kl 11.30 ved grendahuset. Dørene åpnes så det er god plass (maks 50 personer, arrangementet er derfor kun for de som bor på Gyl og Bergem). Det blir enkelt kiosksalg med pølser og brød, is, brus og kaffe. (Betaling kun med vipps eller kontonr). Straumsnes skolekorps spiller kl 12.15 og vi synger «Ja vi elsker» sammen med korpset. Leker og premier for barna.

Tingvoll sentrum Kl 08.00 Flaggheising Tingvoll kirke ved Speiderne. Kl 10.00 Digital gudstjeneste på Straumsnes og Tingvoll menigheters Facebook-side. Kl 11.00 Tingvoll Musikkorps spiller ved Vonheim. Kl 11.45 Avgang tog fra Stykkjesflata, via Grande til sykehjemmet. Toget består kun av flaggborg ved 6. klasseforeldre TBU, Tingvoll Musikkorps og russ fra Tingvoll videregående skole. NB! Russen har ikke russekort for utdeling i år! Oppfordrer alle til å stå spredt langs ruten for å høre korps og få litt 17. mai-stemning. Kl 13.00 Felles nasjonalsang ved Tingvoll sykehjem.

Meisingset, Vågbø og i Torjulvågen vil det ikke være felles arrangement.

Vi kan feire grunnloven, folkestyret, fred og frihet innenfor de nasjonale anbefalingene også i privat regi. Dette innebærer minst 1 meter mellom personer som ikke er i samme husstand, og maksimalt 20 personer samlet i en gruppe.

Hele Norge er oppfordra til å synge "Ja, vi elsker" kl. 13. Vi håper flest mulig i Tingvoll kommune blir med på dette.

Ta vare på hverandre og gjør det beste ut av dagen.

17.mai komiteene og kriseledelsen i Tingvoll kommune