Hva skjer?

november 2017
mationtofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
Kommende hendelser
   

Aksjon gå/sykle til skolen 2011

Vi vil også i år gjennomføre en sykle/gå-aksjon med oppstart onsdag 4.mai.

Denne dagen oppfordrer skolen alle som kan til å gå eller sykle til og fra skolen! Skolebussene vil sette av elevene fra Gyl og Torjulvågen ved Grande-krysset, Vågbø-bussen på bussparkeringsplassen i Midtvågen og Meisingset-bussen ved busslommen vis-á-vis for parkeringsplassen ved ICA-senteret. Ved alle kryssinger av veg vil det være lærer-/assistentvakter i gule vester. Politiet vil også stille opp denne morgenen for å følge med trafikkavviklinga. - Vi håper på en betydelig reduksjon av biltrafikken til og fra skolen under hele aksjonsperioden!


Klassene skal for hver dag framover og til og med 10.juni registrere de som går og sykler til skolen. Her legger vi opp til en konkurranse der vinnerklassen premieres. Det blir premiering under miljødagen. Det vil selvfølgelig bli tatt hensyn til de som har rett på skoleskyss og som må ta skolebussen når vi regner ut prosenten for klassen. Vi vil allikevel kontakte bussjåførene om muligheten for å slippe av elevene et stykke fra skolen slik at de med skyss også får anledning til å bidra.


Husk bruk av sykkelhjelm!


Parallelt med dette arrangeres sykkeldag/sykkelknappen.
Og så en påminnelse til dere som må skysse eget barn/egen ungdom:


TRAFIKKAVVIKLINGA VED TINGVOLL BARNE- OG UNGDOMSSKOLE
Levering og henting av skolebarna:
Når elevene blir kjørt til skolen om morgenen, skal du kjøre etter Skolevegen forbi skolen, gjennom bussrundkjøringa og stoppe i billommen for avstigning på veg tilbake. Kjør da så langt som mulig fram i lommen slik at de som kommer bak også får plass. Elevene går da etter fortauet ned til skolen. Deretter kjører du mot Best etter Skolevegen. Henting foregår på samme måte.
Levering og henting i forbindelse med SFO:
Det skjer på samme måte som beskrevet under punktet ovenfor. Men for de minste barna som trenger følge helt inn i SFO-lokalet, må vi ha en annen praksis. Da parkerer du på parkeringsplassen og følger/henter barnet. Vi må få en slutt på parkering langsetter fortauet og kjøring inn på skolegården! Ved fortauet er det skilta ”parkering forbudt”. Vis også respekt for skiltinga inn til skolegården – ” Forbudt for alle kjøretøy”. Avvik fra dette står på underskiltet.
Ulovlig trafikk inn på skolegården på ettermiddag og kveldstid:
Til tross for at innkjøringa til skolegården er skilta med ”Forbudt for alle kjøretøy”, blir dette ofte uversett! Skolegården er mer enn bare en skolegård med skolebarn mellom kl.08.30 – 14.00 og SFO til kl.16.30. Området er samtidig et nærmiljøanlegg med blant annet ballbinge med til dels stor aktivitet i perioder på ettermiddag og kveldstid. På samme tid er det møter, arrangement og svømming innendørs, noe som byr på stor trafikk til og fra skolen. Ved at flere kjørende trosser skiltinga, utsettes barna for faren for å kunne bli påkjørt av bil som svinger inn og ut på skolegården.
Parker bilen på parkeringsplassen øst for skolebygningen uansett når på døgnet du kommer hit! Hvis det er fullt der, kan du parkere nede ved naustet eller utenfor Tingvollhallen.


Velkommen til TBU!


TBU 28.04.11
Med ønske om å trygge barnas uteområde, ei bedre trafikkavvikling ved skolen vår og sunnere og sprekere barn og ungdom -


Arnstein Rolland

Fant du det du lette etter?
   

Søk

Kontaktinformasjon

Tingvoll barne- og ungdomsskole
6630 Tingvoll
E-post : arnstein.rolland@tingvoll.komm..
Telefon
: 71533570

Galleri

Naust
Naust
Login for redigering Login for redigering