Velkommen til Høstaktivitetscamp 2017Tirsdag 10.10- fredag 14.10.2017

IMG_17871.jpg - Klikk for stort bilde

I et samarbeid med Tingvoll Røde Kors, Nordmøre Museum – Tingvoll, Tingvoll Kystlag og Tingvoll Frivilligsentral ønsker vi å invitere til Høstaktivitetscamp sammen med oss. Her blir det fokus på mestring, glede, opplevelser og aktiviteter.

Høstferien kan være vanskelig å planlegge for mange, og det kan være utfordringer med å finne på gøyale og meningsfulle aktiviteter.
Dette er et tilbud med overnatting, hvor vi arrangører har med lavvoer og telt.
Vi ønsker å invitere dere som går på mellomtrinnet og ungdomstrinnet til å være deltakere i et spennende og variert tilbud hvor vi tar sikte på å bevege oss innom temaer innen friluftsliv, «fjell-liv», mat- og fangsttradisjon, fiske, «kyst-liv», gøyale leker og historiske vinklinger. Vi skal bygge gapahuk, lage kokegrop, dra på oppdagelsesferder og mye mer. Avslutningsvis blir det også et besøk til Tingvoll Økopark med eget program.
Vi ønsker oppmøte Høstaktivitetscampen i Tingvoll-lia senest kl. 11.00
Tyngre bagasje og utstyr blir fraktet av oss til leirplassene mellom Tingvoll-lia og sjøområdet ved Tingvoll Kirke.
Det er også mulig å melde seg på valgfrie dager.
Påmeldingsfrist: fredag 06.10.2017

Skulle det være noe dere føler vi trenger å vite i forhold til allergier og lignende, ber vi dere om å notere dette i påmeldingsskjemaet.

Vi ønsker at dere melder dere på til Torstein Gjetvik (avd.leder Tingvoll Frivilligsentral) på mail:
torstein.gjetvik@tingvoll.kommune.no

Denne Høstaktivitetscampen er det ingen påmeldings- eller deltageravgift på! Vi skal sammen skape gode opplevelser, skaffe (fiske) og lage mat sammen. Alt vi trenger er at dere melder dere på.

Publisert av Vidar Karlsen. Sist endret 04.10.2017 20:39