Pårørendeskole i Tingvoll

Demenskoordinator.jpg - Klikk for stort bilde

Endelig arrangerer Tingvoll kommune pårørendeskole for de som har venner, familie eller bekjente som har fått diagnosen demens. Det er 3 år siden sist Tingvoll arrangerte pårørendeskole, så nå håper vi mange melder seg på. Det kommer mange gode forelesere som for eksempel Monica Ødegård som skal fortelle om sykdomsforløpet, Signe Grønli Sefland om velferdsteknologi og Anne Marie Mork Rokstad om kommunikasjon med mennesker med demens. Andre tema er rettigheter og lovverk, Sosiale aktiviteter; hva kan pårørende og personer med demens gjøre sammen, og informasjon om hvilke tjenestetilbud Tingvoll kommune har. Det vil også bli god tid til samtalegrupper underveis på hver samling. Enkel servering av mat og drikke underveis.

Datoer for oppstart av pårørendeskole er:
1. samling dato 1. november
2. samling dato 7.november
3. samling dato 15. november
4. samling dato 21. november

Lurer du på noe kan du kontakte demenskoordinator Ingrid Helene Bergem i Tingvoll kommune,

Publisert av Vidar Karlsen. Sist endret 04.10.2017 20:31