Ombygging av Øydegard og Tingvollvågen miljøstasjoner

rådhuset.jpg - Klikk for stort bilde

Ombygging av Øydegard og Tingvollvågen miljøstasjoner

Som mange allerede har fått med seg skal Tingvoll kommune nå i gang med en ombygging av kommunens to miljøstasjoner. Dette er nødvendig både med tanke på å håndtere stadig økende avfallsmengder, for å hensynta arbeidsmiljø/HMS for ansatte og brukere, samt for å få bedre flyt og en bedre opplevelse for publikum som bruker stasjonene våre!

Vi vil starte med Øydegard miljøstasjon – der vil gravearbeidene etter planen starte opp allerede første mandag etter høstferien, dvs 16. oktober. Før dette må vi ha tid til å rydde og klargjøre stasjonene før entreprenøren begynner med grunnarbeider, støping og annet planlagt arbeid.

Av den grunn vil vi måtte stenge Øydegard miljøstasjon med virkning fra og med tirsdag 10. oktober frem til ferdigstillelse antakeligvis rundt juletider. Fremdriften vil selvsagt være avhengig av været fremover.

Når vi er ferdige med ombygging av Øydegard miljøstasjon, vil vi fortsette med ombygging av Tingvoll miljøstasjon.

Vi beklager selvsagt de eventuelle ulemper dette vil medføre for dere brukere. Vi håper imidlertid på forståelse for nødvendigheten av disse ombyggingene, og vi vil gjøre det vi kan for at vi får til en så smidig gjennomføring som mulig. I den forbindelse vil vi ha derfor ha utvidede åpningstider på den av miljøstasjonene som holder åpent mens den andre er stengt i forbindelse med pågående anleggsarbeider. I forbindelse med ombygging av Øydegard miljøstasjon vil derfor Tingvoll miljøstasjon ha åpent tirsdager kl 12-19, i tillegg til ordinære åpningstider mandager og torsdager.

Mer informasjon vil bli lagt ut på våre hjemmesider/facebook etter hvert.

Publisert av Vidar Karlsen. Sist endret 06.10.2017 15:56