Invitasjon til Frivilligforum for frivillige lag og organisasjoner!

Frivilligsentralen inviterer til Frivilligforum for alle lag, organisasjoner, frivillige og vel-lag i Tingvoll kommune! Møtet holdes 28.11. klokken 18.00 -21 på Sellanrå.

Her blir det sosial interaksjon og fremvisning over hvor mange lag og foreninger som eksisterer i Tingvoll Kommune. Sammen kan man utvikle nye bekjente og potensielle samarbeid mellom og på tvers av frivillige lag og organisasjoner for et felles gode. Jeg vil også ha tanker og ideer fra dere på når og hvor det vil være ønskelig og relevant med koordinering og støtte fra meg som Frivilligkoordinator på Tingvoll Frivilligsentral.

Det er selvfølgelig gratis å delta!

Program: Velkommen!
- Frivilligsentralen – Hva er det?
- Tilskuddsmidler og søkeprosess – er det midler som ditt lag kan søke om?
- Idemyldring for Kulturvekkå
- Er det noen som vil fortelle om sitt lag eller organisasjon, ideer, gjennomføringer eller konkrete planer?

Har ditt lag noe de ønsker å ta opp i forumet, ta kontakt: torstein.gjetvik@tingvoll.kommune.no
Uformell påmelding oppfordres fra ditt lag, og sendes til: torstein.gjetvik@tingvoll.kommune.no
I dugnadstradisjonens tro, håper jeg flere ønsker å bidra med snitter eller småbakst etter eget ønske og bidrag.

Jeg ordner med kaffe/te og småkjeks.

Velkommen!

Mvh Tingvoll Frivilligsentral