Bokkveld: Carl Johansen i samtale med Svein Sæter

Carl Johansen 1290x410.jpg - Klikk for stort bilde

Tirsdag 21. nov kl.19 på Tingvoll bibliotek. Bittelitteraturhuset inviterer til trivelig bokkveld med forfatter Carl Johansen. Den miljø- og samfunnsengasjerte forfatteren er opprinnelig fra Sunndalsøra, men nå bosatt i Oslo.

Med bakgrunn fra et lite lokalsamfunn på Sunndalsøra har Carl Johansen lenge hatt lyst til å skrive et knippe fortellinger som alle foregår innenfor et gitt geografisk område. Valget falt på Grünerløkka hvor han selv har bodd i mange år.


Carl Johansen fikk sterke kritikker for debutromanen "Skinn". Nå er han ute med den etterlengtede andreboka. Tirsdag 21. november forteller han om boka og forfatterskapet på biblioteket, i samtale med Svein Sæter.

Carl Johansen er midt inne i et allsidig og spennende forfatterskap. Tidligere har han blant annet skrevet manus til mange episoder av "Hotel Cæsar" på TV2, og flere av novellene hans er tatt med i ulike antologier. Forfatteren er også svært samfunnsengasjert, og har gjort en innsats for organisasjoner som Greenpeace, Antirasistisk Senter og Miljøpartiet De Grønne.

Det vil bli mulighet for å kjøpe signerte bøker.

Publisert av Marit Gravem Stølen. Sist endret 09.11.2017 16:44
Fant du det du lette etter?