Velferdsteknologi i hjemmesykepleien gir mer tid til brukerne!

velfersdsteknologi.jpg - Klikk for stort bilde

Hjemmesykepleien i Tingvoll har tatt i bruk smarttelefoner til å utføre administrative oppgaver ute i felt.

Nå kan hjemmesykepleien kan løse administrative oppgaver der de er. I en langstrakt stor kommune som Tingvoll bruker en mye tid på forflytning. Denne tiden reduseres nå betydelig. Før måtte hjemmesykepleien kjøre inn til kontoret for å få løst administrative oppgaver, nå løser de mange oppgaver der de er, i bilen, eller der det passer. For brukerne av hjemmesykepleien betyr dette at de ansatte kan bruke mer tid på pleie og omsorg.

Tilbakemeldingene fra de ansatte er positive sier Eli Ljøkjell Boksasp, konsulent i Helse og omsorg Tingvoll kommune. Hun legger til at hun også er veldig glad på brukernes vegne.

Publisert av Vidar Karlsen. Sist endret 11.01.2017 12:17