Bittelitteraturhusets arrangementsrekke om atferd og klima

5d2_140617_9455_FO2.jpg - Klikk for stort bilde Psykologspesialist Jan-Ole Hesselberg innleder arrangementsrekken med foredraget "Fettklumpens metode - verken du eller jeg er helt til å stole på".

 

Denne høsten og kommende vår arrangerer Bittelitteraturhuset i samarbeid med Kraftverk en arrangementsrekke om atferd og klima. 

​Mandag 23. oktober holder Jan-Ole Hesselberg et tankevekkende ​foredrag om hvordan to oppegående personer med tilgang til samme informasjon kan ha to vidt forskjellige standpunkt i samme sak. Foredraget har fått navnet "Fettklumpens metode - verken du eller jeg er helt til å stole på". Det er påmelding til dette foredraget, og påmeldingsskjemaet finnes fra denne lenken.

Jan-Ole Hesselberg er psykologen fra og bak TV-suksessene "Folkeopplysningen" (NRK1) og "Typisk deg med Petter Schjerven" (TVNorge), hvor han har vist hvor irrasjonelle vi mennesker kan være. Han er en aktiv debattant, er programleder i podcasten “Psykologlunsj”, skriver fast på Psykologisk.no og ble i 2014 kårets til “Årets folkeopplyser” for sitt formidlingsarbeid. På dagtid er han ledende fagsjef i ExtraStiftelsen, en stiftelse som årlig deler ut nær 300 mill kr til helseforskning og -prosjekt.

​Mandag 30. oktober besøker Stein Bergsmark fra Klimarealistene Tingvoll bibliotek kl.19. ​Også de to påfølgende foredragene og den avsluttende debatten under Kulturvekkå vil foregå på biblioteket til nest år.

​Foredragsrekken er støttet av Fritt Ord og Møre og Romsdal fylkeskommune.

Publisert av Marit Gravem Stølen. Sist endret 19.10.2017 08:18
Fant du det du lette etter?