Hva skjer?

november 2017
mationtofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
Kommende hendelser
   

Møtereferat 12.10.09

Tilstede: Arnstein Rolland, Unni Grinde, Monika Mindnes, Trine Bruaset, Monica Olsen, Britt Helen Eliassen, Henny Marit Turøy, Ivar Vågen og Roger Ulvund.

 

Diverse info:

  • Roger Ulvund ber FAU eller rektor om å presse på for å få mer lys borte ved parkeringen. Rektor vil ta kontakt med Bugge.
  • Ivar Vågen etterspør om vi har fått noe mer info om den nye gangstien/Strandpromenaden. Det har vi ikke, verken Fau eller rektor. Ingen vet hva som skjer eller hva stoda er. Vi lurer også på om hva som skjedde med fortauet som skulle bygges langs Prestgardsveien. Det ligger fortsatt inne i reguleringsplana.
  • Vi etterspør også om ikke plassen nede ved naustet kunne ha fått litt mer asfalt da skolen trenger den til parkering. I samme omgang ønsker vi også asfalt helt ned mot Prestgårdsveien på den grønne/gjørme utstikkeren. Arnstein skal etterspørre dette.

 

Rektor informerer:

  • Timetallet er økt på mellomtrinnet. Alt skal brukes til fysisk fostring, og 7.klasse har fått hele økningen her på skolen. Dette av praktiske grunner for å få til hele dager. Arnstein lager et nytt skriv til foreldrene der han vil redegjøre for hva forskjellen mellom gym og fysisk fostring er. Foreldregruppa er litt usikre på hva faget er.
  • Skolen tilbyr i år fransk, engelsk og tysk i tilvalg språk. Det var ikke nok elever som ønsket seg norsk. Det ble heller ikke nok grunnlag til å fortsette med tysk for 8.klasse. Fra neste år av så er det mulig for skolen å tilby spansk da vi vil ha lærer med denne kompetansen. Om dette blir tilbudt vet vi ikke enda. Det vi ser er at det er de språksvake elevene som sliter, det savnes et praktisk fag! Dette ligger utenfor skolens område å rå over, men det blir tilbudt noe til enkelte elever.
  • Datasituasjonen ved skolen "henger" og skaper problemer. Dette er noe som skal oppgraderes og ordnes opp i i løpet av 2010.
  • Høsten 2010 skal skolen starte med læringsplattform. Skolen har enda ikke bestemt seg for hvilken plattform, men noen er under utredning/utprøving. Lærerne vil få opplæring, og så vil det være i funksjon fra høsten av. Mer info kommer senere.
  • Vindusutskiftinga er i gang! Et stille og rolig arbeid som går raskt unna. Det ser ut som at skolen klarer å styre unna bruken av aktivitetsrommet, så det kan åpnes opp til ungdomsskoleelevene i friminuttene raskere enn skolen trodde.
  • Tv-aksjonen er rett rundt hjørnet. Skolen vil ha en aksjon på fredag der vi har innsamling av ca 20kr fra hver elev. Tv-aksjonen er til Care. De ulike trinnene vil ha ulike insamlingsmetoder.

 

Årsmøtet: mandag 09.11.09 kl 19.00. Ønsker å få vite hvordan sommerfesten ble økonomisk.

Tema:              -Skolelunsj? Fordeler og ulemper.

Elevrådet kan drifte noe, både meieriprodukt og bakervarer. Dette går ut over undervisninga. Hva med entreprenørskap? Introduksjonstilbud til fremmedkulturelle...

-Heldagsskole? Hva er det?

-Nettvett. Hva er det? Hva er lov? Hva er hva? Spill, Pirate Bay, e-tunes, limewire, WOW, nedlasting og opplasting, "slette" opplastinger, tidsbruk, facebook, nettby, shopping; med andre ord mange ting å lære om. Veldig mange foreldre vet veldig lite, ungdommene tror de vet veldig mye... Olav Gjøvik er aktuell, foreldrene i dagens 9. Brukte han da elevene gikk i 8. Fagkompetanse må innhentes! Lander på dette som tema! Dette må arbeides med, viktig å få de rette personer! Vi kan sjekke med Olav, kanskje han vet om andre aktuelle? Per Magne må jobbe her.

  

Må vi ha nytt møte før årsmøtet? Opp til Per Magne å bestemme! Skal Britt Helen eller Per Magne skrive årsmelding?

 

Nytt møte med konstituering av nytt styre blir den 23.nov kl 19.00. Nye medlemmer får et introduksjonsmøte først. Arnstein ordner med innkallinger.

 

Møtet er hevet.

 

 

Britt Helen Eliassen, sekretær  

 

Fant du det du lette etter?
   

Søk

Kontaktinformasjon

Tingvoll barne- og ungdomsskole
6630 Tingvoll
E-post : arnstein.rolland@tingvoll.komm..
Telefon
: 71533570

Galleri

Bilde av Tingvoll barne- og ungdomsskole | Fotograf: oab
TBU
oab
Login for redigering Login for redigering