Hva skjer?

november 2017
mationtofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
Kommende hendelser
   

Møtereferat 14.04.09

Møte i FAU 14.04.09

 

Tilstede: Arnstein Rolland, Monica Bakken, Unni Grinde, Per Magne Waagen,

Henny Marit Turøy, Heidi Stølen, Britt Helen Eliassen

 

 

Sak 1: Mer aktiv måte å komme seg til skolen på- gå og sykle

  • Skolen har bestilt inn 2 sykkelstativ som støpes fast utenfor boss-skuret. A pris ca 3000. Midlene går fra ekstratilskudd nevnt i forrige referat. Dette er en begynnelse, kanskje flere stativ må kjøpes inn, kanskje andre stativ også. Forslagene om å ha sykkelstativ andre plasser er til dels forkastet av ulike forståelige årsaker. Kan hende noen kan plasseres nedenfor bilparkeringa, men de må være flyttbare grunnet snøbrøyting.
  • Skolen har begynt å se på hvordan en kan få flere til å gå eller sykle til skolen, samt hva skolen kan gjøre for å øke sykkelferdigheter - sykkelsertifikat, sykkelknapp, sykkelløype... Få til noe å trene på ved Sellanrå? Men også trafikk- undervisning. Elevene har nå lov til å begynne å sykle i 5.klasse. Hva med å ha undervisning på slutten av 4.klasse for å forberede dette?

 

  • Aksjonen: Premiering av klassene med størst prosentvis deltakelse i å komme seg på skolen ved gåing eller sykling. Dette må registreres på en måte, for eksempel at ordenselever registrerer. Hva skal premien være? Klassekontakter og klassene utfordres til å finne på noe som frister.
  • Politiet kan også kobles inn i oppstart av aksjonen. I tillegg må det gå ut mer info til foreldrene angående parkering forbudt, innkjøring forbudt på skoleplassen etc. Pressa må vi også ha med oss. Arnstein avtaler med politiet.
  • Per Magne sjekker med pressa om de kan komme hit og få info den 21.april. Da kommer det i avisa 23., og vi starter aksjonen den påfølgende mandag den 27. Den mandagen får vi også bussene til å stoppe så elevene må gå den siste og første biten. Skolen må kontakte bussene i forhold til når og hvor elevene skal hentes/slippes av.
  • Hvem kan stille med gul vest av medlemmene i FAU som trafikk-kontroller både før og etter skolen? Evnt flere lærere som kan stille? Britt Helen sender mail til alle FAU medlemmer+ vara.
  • Politi må være med på første aksjonsdag, men også et par dager til for avvikling av trafikken rundt skolen. Her må reglene skjerpes!

 

Sak 2: Sommerfest

Festen blir onsdag 17.juni kl 18-20. Arnstein kontakter Ottar om enten at Scala eller miniene kan underholde. Britt Helen sjekker med Øystein Folden om "spykasse" eller annen aktivitet... Ca 20 min med underholdning. Hva skal vi gjøre med ungdomsskoleelevene? De har fått litt lite tilbud før. Åpne opp gymsal/Åpne opp aktivitetsrommet for bord-tennis? Høre med elevrådet om de har forslag.

 

Neste møte: onsdag 3.juni kl 19. Britt Helen kaller inn til møte, husk at alle må melde fra om de kan, eller melde inn vara.

 

Britt Helen, sekretær

Fant du det du lette etter?
   

Søk

Kontaktinformasjon

Tingvoll barne- og ungdomsskole
6630 Tingvoll
E-post : arnstein.rolland@tingvoll.komm..
Telefon
: 71533570

Galleri

Sammen for barn tv aksjonen 2007
Sammen for barn tv aksjonen 2007
Login for redigering Login for redigering