Hva skjer?

november 2017
mationtofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
Kommende hendelser
   

Møtereferat fra møte i FAU 16.02.09

Referat fra samarbeidsmøter mellom FAU og rektor.

Møte i FAU 16. feb 2009 

Tilstede: Arnstein Rolland, Heidi Stølen, Endre Roaldset, Unni Grinde, Per Magne Waagen, Geir Ove Vangen, Monica Bakken, Reidun Farstad, Monica Mindnes og Britt Helen Eliassen

Det må undersøkes hvem som nå er representant for 9.kl.

Meldinger fra rektor:

Vedlikeholdstiltak. Krisepakka til kommunen, ca 2 mill, vil komme skolen til gode. Skolen har fått penger til 7 tiltak som står på vedlikeholdslista, til sammen kr 304 000.

  • magneter til korridordører, 6 stk
  • tak under gangbru svømmehall
  • Varmegjenvinning
  • lysfølerekjemikalie-rom
  • dusjvegger i gymsal
  • beis til leskurtak

2 punkt mangler i Formannskapet sine sakspapir i forhold til hva rektor har fått melding om. Derfor er det noe uklart hva det egentlig er bevilget penger til. Dette må oppklares.

  • Lekselesing: Det har vært en del uro i media angående lekselesing og om dette er i strid med Opplæringslova. Lekser er en viktig del av skolehverdagen og skole-hjem-samarbeidet. Selv om dette ikke står i Opplæringslova så melder Utdanningsdirektoratet at alt ikke kan settes ned i lovs form. Her ved skolen gies det tilbud om leksehjelp fra 5-10 klasse 2 dager i uka, samt at SFO gir et lite tilbud til 1-4 for de som går der. Enkelte ganger ser skolen at de må yte mer og gir konkrete tilbud til enkeltelever/grupper.
  • Rektor orienterte om hvor langt de har kommet i forhold til Miljøfyrtårnsertifiseringa. Veldig mye papirarbeid er gjort, mye gjenstår. Det har blitt satt opp ei lang liste over ting det skal jobbes med. Helt klart noe FAU vil få høre mer om, og info til foreldre kommer snart.
  • Det har gått ut anbud på skifte av vinduene på nord- og østveggen.

Meldinger fra Per Magne, leder:

Ang sak om inkassokrav fra ICA: ICA har ikke kopi av bonger, det har gått for lang tid. Vi foreslår at vi legger saken død og utbetaler pengene som Øystein Folden har lagt ut. Men vi bør legge oss dette på minnet. Regnskapet er levert inn til revidering.

Sykkelparkering,- det arbeides for å få til en bedre løsning der en får parkert sykkelen med mulighet for låsing. Kanskje det også er mulighet for å få til et slags tak over? Evnt parkering flere plasser. Kanskje vi må prøve å få tjene noen penger slik at FAU kan støtte dette. Vi må huske på at vi vil ha en aksjon for mer gåing til skolen, må planlegge dette i et eget møte rundt påske.

 

Britt Helen, sekretær

Fant du det du lette etter?
   

Søk

Kontaktinformasjon

Tingvoll barne- og ungdomsskole
6630 Tingvoll
E-post : arnstein.rolland@tingvoll.komm..
Telefon
: 71533570

Galleri

FEIDE-logo
FEIDE-logo
Login for redigering Login for redigering