Straumsnes barnehage var den første kommunale virksomheten som ble miljøfyrtårnsertifisert. I 2007 ble barnehagen resertifisert.

 

Folden grønt og plan ble miljøfyrtårnsertifisert i 2006. Øystein Folden er dagleg leiar og miljøfyrtårnansvarleg. Bedrifta blei etablert i 2002 som eit Enkeltpersonforetak. Arbeidsområde er plantning og vedlikehald av hagar og parkanlegg.
Tingvoll barnehage består avdeling Fargeklatten og avdeling Larsbakken. Tingvoll barnehage ble miljøfyrtårnsertifisert i 2005. Ellen Aasen er styrer for begge avdelingene. Anne Nore Koksvik er miljøfyrtårnansvarlig ved avdeling Fargeklatten.
Tingvoll videregående skole ble som den første videregående skole i fylket miljøfyrtårnsertifisert i 2003. Dette ga skolen et forsprang, og bidro til at det ble fattet et politisk vedtak om å Miljøfyrtårnsertifisere alle videregående skoler i fylket. Liv Dahl Gullikstad er rektor mens Kristin Bang Gjul er miljøfyrtårnansvarlig.
Krivi-Vev AS ble miljøfyrtårnsertifisert i 2005. Viktor Gautvik er daglig leder og miljøfyrtårnansvarlig
Norsol var tidlig opptatt av miljø og ble som den første bedriften i Tingvoll miljøfyrtårnsertifisert i allerede 2002. Øyvind Kjell Nekstad er daglig leder og Anne Ness er miljøfyrtårnansvarlig.
Fant du det du lette etter?