Tingvoll, Økoparken kl 11-14

Å sette opp gjerde, har vi noe å lære?

Hva er et godt gjerde? Hvilke krav skal vi sette til et gjerde? Ulike dyreslag og ulike omgivelser setter ulike krav til gjerdet. Godt gjerde gir lite vedlikehold.

Hva med kvaliteten i det som er på markedet i dag. Holder det?

Ragnar Vikingstad har etablert firmaet HT-gjerde, og ble sist år nominert som kandidat til innovasjonsprisen i sin kommune for sin innsats knyttet til gjerder som skal vare. Nå reiser han rundt i hele landet og holder kurs knyttet til gjerde og gjerdehold. Dette handler om permanente gjerder, både nettinggjerde, strømgjerde og kombinasjon. På fagmøte vil det være et foredrag inne, samt demonstrasjon utendørs. Mange praktiske tips for å få til et pent og sterkt gjerde.

Landbruk Nordvest, HT-Gjerde og andre samarbeidspartnere inviterer til fagmøte. Kommunen vil være til stede å kan svare på spørsmål vedrørende tilskuddsordningen Spesielle miljøtiltak i jordbruket (SMIL).

Deltakeravgift er 150,- pr. pers. inkl enkel servering.

Påmeldingsfrist 22.januar til Nina Iren Ugelvik tlf. 416 78 758 e-post nina.ugelvik@nlr.no

Ungdomsrådet gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer skibuss til Oppdal lørdag 3.februar, for ungdommer bosatt i Tingvoll eller som går skole i Tingvoll. Aldersgrense er 8.klasse til 20 år. Skikort betales av hver enkelt, ungdomsråd sponser buss.
Det blir med to voksenpersoner på turen, men plass om noen foreldre også vil hjelpe til.

Påmelding til Mia Lervåg Orseth i ungdomsrådet.

UKM 2018 - frist for påmelding

Årets lokalmønstring blir den 3. mars på Bergtun i Eidsvåg.

Påmelding til www.ukm.no

Infomasjon om lokalmønstring for Nesset, Gjemnes og Tingvoll

Øydegard miljøstasjon åpner igjen etter ombygging tirsdag 16. januar kl 12 – 19. Stasjonen vil deretter holde åpent hver tirsdag fremover som normalt.

Tingvollvågen miljøstasjon holder åpent mandager kl  12 - 19 og torsdager kl 12 – 15.

Husk miljøstasjonkort! Velkommen

Godt nyttår og velkommen til vinter/vårsesong i svømmehallen. Vi åpner i dag og holder åpent frem til 14.april.

Åpningstider for publikumsbading:
Tirsdager og torsdager kl. 17.00-20.00
Rolig svømmetime kl. 19.00-20.00.

Billettpriser:
Barn kr. 30;
Voksne kr. 75;

Klippekort kr. 450;
Voksne 12 klipp/barn og unge under 19 år 24 klipp.

Tingvoll svømmehall er en god arena for fysisk aktivitet og et bidrag til gode mosjonsvaner for alle i alle aldre. Ved å delta i mosjonskampanjen «Svøm langt» kan du i tillegg til helsegevinstene vinne en tur til Kos. Kampanjen varer fra 1, januar til 31. mars.

Målet med kampanjen er å få flest mulig voksne til å svømme 10.000 meter og barn (13 år og yngre) til å svømme 2500 meter eller mer i løpet av kampanjeperioden. Deltakerne bestemmer selv hvor langt, hvor ofte og når de ønsker å svømme.

Gå inn på www.svomlangt.no . Her kan du opprette din egen profil.

DSC_0086

Ordfører Milly Bente Nørsett stod for den offisielle åpningen med snorklippingen. Hele prosjektet har en kostnadsramme på nærmere 12 millioner kroner. Trafikkløsningen vil bli til stor nytte for de næringsdrivende i området med bedre avkjøring og parkeringsmuligheter. Liv Smedsrud fra A.Haugen varmet de fremmøtte med gløgg! Det er en god start på de nye mulighetene som området nå får. Anlegget består av nytt kryss mellom Rv 70 og Honnhammervegen, ny busslomme på Rv 70, nye parkeringsplasser, avkjørsler og tekniske installasjoner.Tingvoll kommune vil gjerne takke ansatte og samarbeidspartnere som har jobbet med prosjektet.

Differensiering av gebyr og innføring av «miljøstasjonkort»

Fra 1. januar 2018 innfører Tingvoll kommune differensiering av gebyr for levering av grovavfall ved kommunens to miljøstasjoner, Øydegard Miljøstasjon og Tingvollvågen miljøstasjon.

Våre abonnenter (private husholdninger) får beste pris, mens andre kunder (inkl. næringskunder) må betale vesentlig mer for avfallslevering ved miljøstasjonene.

Alle våre abonnenter – både fastboende og eiere av fritidsboliger – vil om ikke lenge motta et informasjonsskriv og «Miljøstasjonkortet» i postkassen. Dette kortet tilhører eiendommen.

Avtalenummeret som er knyttet til Gnr/bnr er igjen koblet mot en unik kortID.

20170205_123814

Velkommen til våre nye nettsider.